Sfaturi de care trebuie sa tineti cont cand alegeti verighetele

inel de logodna

Sunt atat de multe lucruri de vorbit despre inelele de logodna incat verighetele nu iau atentia pe care o merita. La urma urmei, verighetele vor fi purtate in fiecare zi, pentru tot restul vietii, de aceea ar trebui sa fie foarte importante. Ele semnifica cel mai important angajament pe care l-ai facut si este un simbol vizibil de durata al casatoriei dumneavoastra.

De-a lungul istoriei, verighetele au simbolizat dragoste, loialitate si credinta. Aceasta traditie a inflorit in vremurile antice si poate fi intalnita in aproape toate culturile globului. Verighetele sunt considerate bijuterii sacre care sunt valorate foarte mult in fiecare colt al lumii.

Cand cumparati verighetele, felul in care abordati acest task trebuie sa fie diferit fata de cumpararea inelului de logodna. Majoritatea cuplurilor cumpara verighetele impreuna si nu exista nici un element de surpriza in acest task. Este o decizie clara, simple care este luata de ambii parteneri. Cu toate acestea, nu uita ca acestea reprezinta iubirea, stilul si personalitatea voastra, iar alegerea nu trebuie facuta pe graba.

  1. Incepe cautarea din timp

Multe cupluri fac greseala si asteapta pana e prea tarziu pentru a cumpara verighetele. Acestia trec usor cu vederea timpul de productie si nu-si acorda destul timp pentru a avea verighetele pregatite.

In general, dureaza in jur de 3-4 saptamani pentru ca verighetele sa vina la dimensiunile dorite.

Daca ati comandat verighete unicate, trebuie sa asteptati chiar si mai mult de o luna. Totul depinde de stilul ales, de comercializant si comenzile care le au deja in spate.

  1. Alege un buget

Alege un buget la inceput care sa te poate ajuta sa alegi verighetele potrivite fara sa te pierzi in multitudinea de optiuni. Este recomandat, in general, sa pui deoparte aproximativ 3-5% din bugetul total pentru seara de nunta.

Pentru a obtine un buget flexibil, poti sa te joci cu metalele si stilurile de pe piata. Spre exemplu, alege o banda cu jumatate de viata in schimbul celei cu viata eterna pentru ca cea dintai va costa mult mai putin si nu va face mare diferenta in felul cum arata verigheta. Un alt exemplu ar fi sa alegi aur alb in schimbul plantinei, pentru ca seamana intre ele iar aurul alb este mult mai accesibil

  1. Gandeste-te la stilul tau de viata

Chiar daca pare un punct evident, multe persoane uita de faptul ca verigheta pe care o aleg trebuie sa se potriveasca stilului lor de viata. Tine cont de faptul ca aceasta bijuterie o vei purta in fiecare zi pentru tot restul vietii, si este important ca ea sa se potriveasca stilului tau, pentru tot restul vietii.

  1. Alege cu atentie metalul

Metalul tipic pentru verighete este aurul, chiar daca in ziua de azi poti cumpara verighete fabricate din diferite metale. Pentru o potrivire in look, este o idee buna ca mireasa si mierele sa aleaga acelasi metal. Chiar daca stilurile pot fi diferite, avand acelasi metal, verighetele pot exprima o conexiune frumoasa intre cele doua suflete pereche.