Micropigmentare – se adresează aceasta tuturor?

tatuaje sprâncene
Micropigmentare Sprancene by Lash&Brow Master Paula Lupu – 0732 163 268

Știai că atunci când spui micropigmentare, spui un eșantion selectat de persoane care pot recurge la această metodă? La fel ca și în cazul în care vorbim despre tatuaje sprâncene, microblading, microblading sprâncene, metoda de micropigmentare sprâncene nu se adresează tuturor. Mai există și excepții.

Aceste excepții îi asigură pe medicii esteticieni că persoanele care apelează la micropigmentare sunt ferite de orice riscuri. Ori nimeni și niciun medic nu-și dorește ca pacientul să pățească ceva. Chiar dacă există, inițial, o consultație, mai există și o gamă largă de persoane cărora le este restricționat acest proces de micropigmentare.

Despre cine se spune mai exact că nu este potrivit pentru procedura de micropigmentare? Care sunt persoanele care trebuie să aibă grijă atât la micropigmentare sprâncene, cât și la microblading sprâncene, respectiv tatuaje sprâncene?

Este de reținut, așadar, faptul că această listă trebuie respectată cu rigurizitate. La micropigmentare poate apela orice persoană sănătoasă. Lista continuă atât cu tineri, cât și cu persoane în vârstă care consideră că sprâncenele lor au nevoie de puțin mai multă culoare sau de o formă diferită. Prin micropigmentare se va obține și se va observa o îmbunătățire a aspectului facial, indiferent de vârsta la care micropigmentare sprâncene va fi realizată.

În categoria celor care pot recurge la micropigmentare nu se includ persoanele bolnave și câteva excepții. Care sunt aceste excepții?

În primul și în primul rând, metoda de micropigmentare nu se recomandă pe perioadă de sarcină. Este strict interzis atât femeilor gravide, cât și celor care alăptează să opteze pentru această procedură de micropigmentare sprâncene. Această regulă se aplică și în cazul microblading sprâncene sau tatuaje sprâncene, în special.

Mai mult decât atât, se recomandă evitarea procesului de micropigmentare și microglading persoanelor care suferă de hemofilie, epilepsie, boli autoimune, boli ale sângelui sau orice alte boli care implică alergii la nivelul pielii.

Și asta nu este tot, bineînțeles. Lista vizează și persoanele care prezintă arsuri solare, au boli cardiovasculare sau boli precum diabetul, hepatită de tip B sau hepatită de tip C, SIDA, herpes sau chiar dermatită. Nici persoanele cu alte boli transmisibile, cu cicatrici cheloidale, existența unor capilare sparte la nivelul sprâncenelor sau epilare chimică nu sunt trecute pe lista persoanelor cărora li se permite micropigmetare.

Totuși, în cazul epilării chimice se poate face o excepție. Această excepție este sigură, doar în cazul în care au trecut mai mult de trei zile de la efectuarea acestei proceduri.

Ia tot ceea ce am amintit aici în considerare și nu uita de consultație! În acest fel te poți asigura că metoda de micropigmentare sprâncene este una sigură pentru tine și sănătatea ta!